Karusellrenn 1.mars

Slik det ser ut nå prøver vi oss med ski på beina på årets siste karusell. Det er meldt litt snø tirsdag ettermiddag og vi skal klare å få til en liten runde på ski. Skigruppa gjennomfører trening med ski på beina mandag kveld, så da får vi virkelig testet forholdene. Etter rennet er det uansett premieutdeling der alle får Telenorpremie- og de som har gått/løpt 4 eller 5 renn får pokal i tillegg. Påmelding fra kl 17.00 på klubbhuset. Rennstart kl 18.00 Velkommen til Gulset!

biltråkkløype Skikarusell renn 2 hjemmside

Meld inn

Meld inn


  Ditt navn (obligatorisk)

  Adresse (obligatorisk)

  Fødselsdato (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Navn foresatt (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Samtykke til bilde på Facebook og nettside

  Min idrett

  Min idrett

  minidrett.nif.no

  Terminliste langrenn