Siste karusellrenn 2016-så kom snøen

Med et av vinterens sjeldne snøfall ble årets karusellrenn avsluttet med renn og premieutdeling på Gulset. Takk til alle barn, foreldre, besteforeldre og andre som har deltatt på årets renn/løp. Gulset skigruppe er stolte over å kunne stå for et så flott nærmiljøarrangement der aktivitet og sosialt samvær går hånd i hånd. Vi håper at noen har blitt motivert for å gå mer på ski og til å være mer ute. Vi i skigruppa vil forsøke å legge til rette for ski- og akeaktiviteter så lenge vi har snø i løypene og bakkene våre. Bruk området på Gulset for alt det er verdt mens snøen ennå er her.

siste karusell 2016premier 2016

Meld inn

Meld inn


  Ditt navn (obligatorisk)

  Adresse (obligatorisk)

  Fødselsdato (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Navn foresatt (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Samtykke til bilde på Facebook og nettside

  Min idrett

  Min idrett

  minidrett.nif.no

  Terminliste langrenn