Gautefall 2.-3.sept

Fra fredag 2.sept til lørdag 3.sept var en fin gjeng barn og ungdommer fra Gulset samlet til rulleskitrening i anlegget på Gautefall. Fredag ettermiddag og lørdag formiddag deltok vi på Terje Langlis skiskole. En stor takk til Langli som er tålmodig og flink med de unge utøverne! Vi har hatt to flotte dager i det supre anlegget til Gautefall Biathlon. Vi retter også en stor takk til Tor Jørgen Melås som legger til rette for våre innholdsrike dager. Når samlingen toppes med seier til Henrik Dønnestad i Olaf Skoglunds Minneløp 30 km og tredje plass til Vebjørn Weldingh Nilsen på samme distanse, ja da er alle strålende fornøyde. Vi gratulerer også Marcus Linheim, Sondre Aarli og Åsmund Grinilia med flotte løp på dagens 30 km. Dere var alle med på å sette Gulset IF ski på kartet!fellesbilde samling henrik innspurt henrik pallen premieutdeling med Terje Langli

Meld inn

Meld inn


  Ditt navn (obligatorisk)

  Adresse (obligatorisk)

  Fødselsdato (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Navn foresatt (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Samtykke til bilde på Facebook og nettside

  Min idrett

  Min idrett

  minidrett.nif.no

  Terminliste langrenn