Siste runde Trimbingo søndag 30.oktober

Søndag 30.oktober blir siste runde med trimbingo for denne gangen. Vi starter opp som vanlig kl 13.00 og holder på til ca.16.00. Denne gangen kjøper du bingobonger i kioskluka på klubbhuset. Bingorunden er på 3 km og passer for alle aldre. Bongene koster kr 25,- pr stk. Hjelp oss å tømme premielageret- denne gangen henger vi opp ekstra mange tall. Du kan som vanlig kjøpe både vafler, brus og kaffe. Mulighet til å bruke Sparebank1s Mcash. Velkommen!

Meld inn

Meld inn


  Ditt navn (obligatorisk)

  Adresse (obligatorisk)

  Fødselsdato (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Navn foresatt (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Samtykke til bilde på Facebook og nettside

  Min idrett

  Min idrett

  minidrett.nif.no

  Terminliste langrenn