Klubbmesterskap 7.mars-en oppsummering

Til tross for et hektisk rennprogram stilte 60 løpere til start under årets klubbmesterskap på Gulset. For første gang på tre år fikk vi arrangert dette på hjemmebane- og for noen forhold! Takk til Skien kommune som med sin løypekjører sørget for topp forhold i fristilsløypa. Vi håper dette rennet ga mange mersmak til å stille i flere renn, til å trene mer eller til rett og slett være mer ute. Takk til alle som deltok! Her finner du resultatlista:Resultater klubbmesterskap

fellestart eldste klasse forberedelser før start

Meld inn

Meld inn


  Ditt navn (obligatorisk)

  Adresse (obligatorisk)

  Fødselsdato (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Navn foresatt (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Samtykke til bilde på Facebook og nettside

  Min idrett

  Min idrett

  minidrett.nif.no

  Terminliste langrenn