Takk for innsatsen i styringsgruppa i Grenland ski

Tirsdag 26.april var det klubbmøte i Grenland ski der blant annet styringsgruppa de siste årene ble takket av. Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke Anette Sjøboden (Stridsklev ski), Thor Kristian Iversen(Herkules ski) og vår egen Nils Ragnar Myhra for den supre innsatsen de har gjort for å legge til rette for aktivitet for våre ungdommer i Grenland ski. Vi ønsker den nye styringsgruppa med Olav Risholt (IF Ørn)i spissen lykke til i det videre arbeidet. Vi er glade for at Gyri Hoksrud Myhre og Gry Staulen fra vår egen skigruppe har sagt ja til å sitte i styringsgruppa!

Meld inn

Meld inn


  Ditt navn (obligatorisk)

  Adresse (obligatorisk)

  Fødselsdato (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Navn foresatt (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Samtykke til bilde på Facebook og nettside

  Min idrett

  Min idrett

  minidrett.nif.no

  Terminliste langrenn